Søk

Velg språk

Design og arkitektur Norge Design and Architecture Norway

Inkluderende design - en brukerfokusert strategi for innovasjon

En praktisk introduksjon til inkluderende design for bedrifter og designere - slik kommer du i gang!

Kjøp boken

Lær kundene å kjenne med inkluderende design!

”Innovating with People – The business of Inclusive Design” er en håndbok som vil gi deg en praktisk innføring i hvordan inkluderende design kan brukes som en strategi for bedre lønnsomhet og nyskaping. Hensikten med boken er å inspirere, motivere og å vise hvordan industrielle og kommersielle virksomheter kan integrere en brukersentrert tilnærming i sin egen design- og utviklingsprosess. Det er en håndbok som inneholder den grunnleggende informasjonen du trenger for å forstå, diskutere og praktisere inkluderende design.

Innholdet er forfattet av personer som har omfattende, praktisk erfaring med inkluderende design i ulike virksomheter. Boken byr på innsikt og erfaringer som blir presentert i et lettlest format med rike illustrasjoner. Case-studier og eksempler forklarer hvordan andre virksomheter har hatt nytte av inkluderende design. En praktisk guide beskriver ni ulike metoder for å involvere bruker i designprosessen.

299
85
105
135

PRIS: 299 NOK

Boken kan kjøpes på nett via PayPal eller kredittkort til 199 NOK. Kostnad for frakt tilkommer. Frakt: Norge 85 NOK, EU 105 NOK og utenfor EU 135 NOK

GAYDXKUXAT9DJ